Aanbiedingen

Leuk dat je mijn pagina met aanbiedingen hebt gevonden! Hier vind je regelmatig mooie acties van mijn merken Oriflame, Extenso en Depend O2.

 

Let's meet set Extenso

Maak nu extra voordelig kennis met de populairste Extenso Skincare producten!
De Extenso Skincare Kennismakingsset bevat 4 verschillende producten die nodig zijn voor een goede basisverzorging. Voor slechts € 12,50 ontvang je:

  • Een claensing gel 15 ml
  • Een vochtinbrengend masker 15 ml
  • Een peeling 15 ml
  • Een vochtinbrengende créme 15 ml

Je ontvangt de producten in een gratis hersluitbaar toilettasje! 
Deze set is heel handig om mee op reis te nemen.

Bestel deze set zodat je thuis én op vakantie ook jouw huid professioneel kan verzorgen.
Bel of app mij op 06 25 04 17 76.

Beauty by Tessa Elst Extenso droge huid

Weet jij wat voor een huidtype je hebt?
Best lastig te beantwoorden als je niet weet waar je op moet letten. Ik ga je helpen!
De komende weken besteed ik aandacht aan de verschillende huidtypen. Deze week trap ik af met de droge huid.

Heb ik een droge huid?
Een droge huid heeft een aantal kenmerken. Je hebt niet veel last van acné en mee-eters. Je huid is eerder gevoelig waardoor er schilfertjes en scheurtjes in de huid kunnen ontstaan. Je huid kan wat schraal aanvoelen en misschien heb je wel last van jeuk. Je hebt ook sneller last van invloeden van buitenaf, zoals nu de kou en wind. Je huid bevat onvoldoende vocht.

De oplossing
Was je handen voordat je met de reiniging je huid aan de slag gaat. Je kunt jouw huid herstellen door 2 keer per dag je huid te reinigen met een milde reinigingsmilk. Verwijder dode huidcellen met een lysing. Vervolgens gebruik je een lotion om de zuurgraad van je huid te herstellen. En met een heerlijke mask geef je je huid voeding en vooral veel liefde. Zeker weten dat mensen jou zien stralen!

Op de foto zie je 4 producten die jou helpen om jouw huid te herstellen en, je kunt hygiënisch te werk gaan. Zo heeft de mask een pompje zodat je niet met je vinger in een potje hoeft én je gebruikt de juiste hoeveelheid.

Deze set is tijdelijk in prijs verlaagd! In combinatie met een korte gezichtsbehanding betaal je slechts € 79,00 i.p.v. € 93,00

Ik vertel je graag meer over het gebruik en de werking van deze producten. Bel of app mij en ik praat je bij!

Beauty by Tessa schoonheidssalon Elst actie Oriflame

Lieve beauty liefhebbers,

In de nieuwe Oriflame brochure vond ik deze mooie beauty producten: nagellak in prachtige kleuren, lipsticks in naturel look én maar liefst 8 kleuren oogschaduw in één!

Deze beauty’s zijn tijdelijk extra voordelig.
Oriflame heeft nog meer voor ons. Zoals leuke cadeautjes voor Valentijn. Bekijk hier de brochure en geef heel eenvoudig je bestelling telefonisch of via de app aan mij door.

Liefs Tessa

Schoonheidssalon Elst | Overbetuwe | Gelderland