Schoonheidsbehandelingen

Het gezicht is erg belangrijk voor ons. Het geeft aan wie wij zijn en is onze grootste identiteit. Wanneer we problemen ondervinden met onze huid kan dit voor ongemak en onzekerheid zorgen. Daarom werk ik in mijn salon met de merken en Extenso en Oriflame

Extenso staat voor effectief, duidelijk, puur en overzichtelijk. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.
Kenmerken van Extenso Skincare zijn:
-  Geen overbodige geur- en kleurstoffen
-  Geen overbodige parabenen
-  Geen overbodige minerale ingrediënten

Oriflame onderscheidt zich met haar professionele producten, waardoor iedere behandeling gepersonaliseerd kan worden. Voor het intensiever reinigen en het verbeteren van de huidconditie kunt u kiezen uit één van deze huidverbeteringsbehandelingen. Bij elke gezichtsbehandeling wordt er gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe ik deze zo goed en snel mogelijk kan verbeter

Beauty by Tessa staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht voor uw gezicht en voeten.

Een Mooie Naturel-Look Creëren

Make-up is er om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, maar ook om je de vrijheid te geven om je stralende, unieke persoonlijkheid te laten zien. Kies uit onze uitgebreide collectie onmisbare make-up, zoals mascara, lipstick, blush en foundation. De beste trendy make-up voor gezicht, ogen, lippen en nagels in kleuren die bij iedereen en bij elke look passen. Of het nu gaat om seizoen basics of inspirerende kleurcombinaties - onze nieuwe producten helpen jou de gehele dag er fantastisch uit te zien.

Hotstone Massage

De hotstone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hotstone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.